Obiady w ZS nr 5 MS
Zasady funkcjonowania stołówki szkolnej
1. Opłaty za stołowanie należy dokonywać przelewem najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem nowego miesiąca.
2. W przypadku braku wpłaty na pierwszy dzień stołowania posiłki nie będą wydawane.
3. Nieobecność dziecka na obiedzie należy zgłosić między godz. 800 a 830 rano danego dnia telefonicznie nr (52) 343 66 67 wew. 217.
4. Rozliczenie zgłoszonych odpisów nastąpi z odpłatności za następny miesiąc. Niezgłoszona nieobecność do godziny 830 rano nie podlega zwrotowi opłaty.
5. Prosimy o wypełnienie Deklaracji korzystania z posiłków w stołówce szkolnej
LICEUM - format PDF (167 KB) / DOCX (29,1 KB) / DOC (59,0 KB)
SZKOŁA PODSTAWOWA - format PDF (163 KB) / DOCX (24,4 KB) / DOC (50,5 KB)
i jej dostarczenie do pana intendenta na stołówkę lub wysłanie na adres e-mail: intendent@liceumxv.edu.pl
6.Zapłatę za abonament należy dokonać przelewem na konto:
50 1240 6452 1111 0010 7469 5459
podając w tytule: za jaki posiłek (śniadanie, obiad), za jaki miesiąc, imię i nazwisko dziecka oraz klasę
7. Wykaz dni wydawania posiłków w danym miesiącu wraz z wynikającą kwotą będzie wywieszany na tablicy w stołówce oraz na stronie internetowej szkoły: www.liceumxv.edu.pl
Odpłatność za posiłki za okres
od 2025-09-15 do 2025-09-30
Płatności prosimy regulować w dniach od 2025-09-01 do 2025-09-20
INFORMACJA DOTYCZĄCA POSIŁKÓW. Szanowni Rodzice. Z dniem 15.09.2025r (poniedziałek) wznawiamy wydawanie posiłków dla uczniów klas 4-8 Szkoły Podstawowej nr 44 Mistrzostwa Sportowego oraz XV Liceum Ogólnokształcącego (wyłącznie uczniowie klas sportowych). Bardzo proszę o jak najszybsze złożenie deklaracji oraz dokonanie wpłaty do dnia 10.09.2025r (środa). Deklaracje oraz opłaty .które zostaną złożone w późniejszym terminie zostaną zaliczone od kolejnego tygodnia tj. 22.09.2025r. W razie pytań proszę o kontakt z Intendentem szkoły pod nr tel. 600-085-903
- Obiady uczniowie: 12 dni x 6 zł = 72,00 zł
- Obiady nauczyciele: dni x zł = 0,00 zł
- Śniadania SMS: 12 dni x 9 zł = 108,00 zł
- Obiady SMS: 12 dni x 9 zł = 108,00 zł
15.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7 |
Zupa Wielowarzywna na wywarze mięsno- jarzynowym, Danie chińskie z ryżem parabolicznym, |
16.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7,9 |
Zupa Krupnik na wywarze mięsno-jarzynowym, Makaron z warzywami i sosem serowo-brokułowym, |
17.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7,9 |
Zupa Krem z marchwi z groszkiem ptysiowym oraz migdałami na wywarze mięsno-jarzynowym, Gulasz wieprzowo-wołowy z kaszą bulgur oraz buraczkami, |
18.09.2025r. | Alergeny: 1,7,9 |
Zupa Rybna na wywarze mięsno-jarzynowym, Schab pieczony z sosem czosnkowym, ziemniakami, sałatą lodową z pomidorem, |
19.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7 |
Zupa Barszcz czerwony z makaronem na wywarze mięsno-jarzynowym, Pancake z sosem malinowym, |
15.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7 |
Zupa Wielowarzywna na wywarze mięsno- jarzynowym, Danie chińskie z ryżem parabolicznym, Banan, |
16.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7,9 |
Zupa Krupnik na wywarze mięsno-jarzynowym, Makaron z warzywami i sosem serowo-brokułowym, Baton, |
17.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7,9 |
Zupa Krem z marchwi z groszkiem ptysiowym i migdałami na wywarze mięsno-jarzynowym, Gulasz wieprzowo-wołowy z kaszą bulgur oraz buraczkami, Jabłko |
18.09.2025r. | Alergeny: 1,7,9 |
Zupa Rybna na wywarze mięsno-jarzynowym, Schab pieczony z sosem czosnkowym, ziemniakami, sałatą lodową z pomidorem, Wafel |
19.09.2025r. | Alergeny: 1,3,7 |
Zupa Barszcz czerwony z makaronem na wywarze mięsno-jarzynowym, Pancake z sosem malinowym, Soczek |
SEKRETARIAT SZKOLNY
e-mail: liceum@liceumxv.edu.pl
GABINET PROFILAKTYKI ZDROWOTNEJ
I POMOCY PRZEDLEKARSKIEJ
INSPEKTOR DS. BHP
mgr Dorota Gawronek
PEDAGOG
mgr Karolina Kowalska
e-mail: pedagog@liceumxv.edu.pl
PSYCHOLOG SPORTU
mgr Marta Krakowiak
PEDAGOG SPECJALNY
mgr Agata Graczyk
OBIEKTY SPORTOWE